TürkiyeStartups

Hesabınızı silme

Türkiye Startups hesabınızı ve verilerinizi dilediğiniz zaman uygulamadan, web sitesinden veya e-postayla silebilirsiniz.

Uygulamadan veya web sitesinden

  1. Giriş yapın ve Hesabım → Profil sayfasını açın.
  2. Sayfanın altındaki “Hesabı sil” bölümüne şifrenizi girin ve onay kutusunu işaretleyin.
  3. “Hesabımı sil” düğmesine basın. Silme işlemi anında yapılır ve geri alınamaz.
Profilime git

E-postayla

Giriş yapamıyorsanız hesabınıza kayıtlı e-posta adresinizden hello@turkiyestartups.com adresine yazın. Hesabınız 30 gün içinde silinir ve size e-postayla bilgi verilir.

Neler silinir

Hesabınız ve profiliniz, girişim profiliniz, tanışma talepleriniz, gönderdiğiniz mesajlar, izleme listeniz, bildirimleriniz, bildirim abonelikleriniz ve hesabınıza bağlı onay kayıtları.

Neler saklanabilir

Diğer üyelerden aldığınız mesajlar onların gelen kutusunda kalır. Kanunen zorunlu olduğu durumlarda asgari kayıtlar (ör. güvenlik kayıtları) kanuni süre boyunca saklanır ve sonra silinir. Anonim ziyaret istatistikleri kişisel veri içermez.